Ir al contenido
English

Construcción (29 CFR 1926) · Subparte Q: Concrete and masonry construction

OSHA 1926.706: Requirements for masonry construction

La norma 29 CFR 1926.706 se llama "Requirements for masonry construction". Es parte de la subparte Q (Concrete and masonry construction) de construcción (29 cfr 1926).

No tiene un párrafo dedicado a la capacitación, pero nuestras charlas la citan por lo que exige en el trabajo.

El texto oficial de OSHA solo existe en inglés. Lo citamos tal cual.

Fuente oficial: eCFR, 29 CFR 1926.706

CAPACITACIÓN

Requisitos de capacitación

Esta sección no tiene un párrafo dedicado a la capacitación. Aparece aquí porque nuestras charlas la citan.

CHARLAS

Charlas y kits para esta norma

Estamos escribiendo las charlas para esta norma. Pide un kit para esta norma.

TEXTO OFICIAL

Texto completo: 29 CFR 1926.706

Texto oficial de la regulación federal (dominio público). Los párrafos de capacitación están sombreados.

(a) A limited access zone shall be established whenever a masonry wall is being constructed. The limited access zone shall conform to the following.

(1) The limited access zone shall be established prior to the start of construction of the wall.

(2) The limited access zone shall be equal to the height of the wall to be constructed plus four feet, and shall run the entire length of the wall.

(3) The limited access zone shall be established on the side of the wall which will be unscaffolded.

(4) The limited access zone shall be restricted to entry by employees actively engaged in constructing the wall. No other employees shall be permitted to enter the zone.

(5) The limited access zone shall remain in place until the wall is adequately supported to prevent overturning and to prevent collapse unless the height of wall is over eight feet, in which case, the limited access zone shall remain in place until the requirements of paragraph (b) of this section have been met.

(b) All masonry walls over eight feet in height shall be adequately braced to prevent overturning and to prevent collapse unless the wall is adequately supported so that it will not overturn or collapse. The bracing shall remain in place until permanent supporting elements of the structure are in place.

MÁS NORMAS

Más normas de la subparte Q